.

.

 

 

.

.

FORNS PER A ESMALT SÈRIE ESI

GENERALITATS

Els forns elèctrics EMISON, sèrie ESI, a la contrastada qualitat de tots els nostres productes, avalada per més de 50 anys de constant investigació, uneixen els últims avenços tecnològics aconseguint uns excepcionals resultats que ens han portat a ser líders en el camp de l'esmalt sobre metall.

Són fruit d'un disseny cuidat i tot el know how d'un equip de professionals especialistes en la construcció de forns. Com a conseqüència ofereixen la rendibilitat més alta en l'obtenció de peces, amb la mínima inversió inicial.

Els nostres forns ofereixen mínim manteniment, funcionament constant i sense avaries, fàcil manipulació i control del treball i la millor relació de cost per unitat fabricada. El sistema de calefacció elèctrica de la majoria dels nostres models no necessita tràmits oficials ni projectes d'homologació per a la seva instal·lació. El forn està fabricat amb els més moderns materials, de gran qualitat i conceptes d'alta tecnologia.

El forn es lliura llest i preparat per començar a funcionar immediatament, i rendibilitzar ràpidament la inversió. El nostre sistema especial patentat d'escalfament utilitza al màxim l'energia radiant de les resistències el que possibilita la baixa potència instal·lada del forn. Permeten la màxima repetitivitat dels processos de fabricació, la qual cosa es tradueix en la màxima qualitat dels processos, que es tradueix en una rendibilitat de la producció sense errors ni proves en cada fornada. El control del procés mitjançant microprocessador permet una gran uniformitat en els processos amb la màxima economia.

A més de la garantia d'una empresa amb més de 50 anys al mercat, sempre fidel i al servei dels seus clients, EMISON disposa d'una empresa pròpia servei tècnic, SATE, que pot encarregar-se de formar al personal encarregat del funcionament del forn, i realitzar el manteniment preventiu i correctiu.

El nostre sistema, patentat, d'escalfament utilitza al màxim l'energia de les resistències permetent una baixa potència instal·lada al forn.

Aquesta sèrie de forns està especialment estudiat per a treballs d'esmalt sobre metall de gran format en taller fins a 1.000ºC. Per a treballs a temperatures superiors o altres aplicacions preguem ens consultin.

CONTROL DE TEMPERATURA

El control de temperatura s'aconsegueix mitjançant un equip automàtic de regulació, amb preselecció de temperatura i un termoparell de tipus K incorporat al forn. Un mateix equip de regulació pot aplicar-se a diferents forns.

El forn es posa en marxa transcorregut un temps programable fins a 100 hores i puja amb la màxima velocitat fins a assolir la temperatura prevista i la manté indefinidament. La temperatura es pot programar entre 0 i 1.100ºC. El quadre mostra a tota hora la temperatura del forn.

AÏLLAMENT

L'aïllament es realitza mitjançant fibres minerals i ceràmiques de baixa massa tèrmica i gran poder calorífic, acuradament disposades en estrats per reduir les pèrdues de calor.

El perfecte aïllament aconseguit permet un ambient fresc de treball i un extraordinari estalvi energètic.

DESCRIPCIÓ DEL FORN

El forn es presenta en un atractiu moble de construcció metàl·lica, a partir de xapes i perfils d'acer laminat fredament, amb un tractament especial anticorrosiu, de gran robustesa i lleugeresa. El seu disseny avançat i pintura epoxídica d'agradables tons, li proporcionen una llarga vida i un acabat estèticament agraït.

La porta és del tipus de guillotina, amb contrapès, d'accionament manual (sota comanda pot construir-se amb accionament pneumàtic o elèctric) i de perfecte ajust sobre un marc refractari, assegurat per la junta recanviable de fibra ceràmica.

Per facilitar la càrrega i descàrrega de les peces s'incorpora un carro d'accionament manual, que llisca sobre uns rails col·locats a l'entrada del forn.

ESCALFAMENT

Les resistències elèctriques estan col·locades en els laterals i sostre del forn, i estan àmpliament sobredimensionats per a una vida superior a les 5.000 hores de treball.

CARACTERÍSTIQUES FORNS SÈRIE ESI

MODEL

DIMENSIONS

POTÈNCIA

PREU**

Ample

Alt

Fons

Wats

EUROS

ESI -57

40

20

61

8.000

4.180

ESI -60

50

20

71

10.000

5.720

ESI -80

80

25

100

12.000

7.650

ESI -100

100

30

130

15.000

10.230

Dimensions interiors en centímetres.

Inclou: Regulador electrònic de temperatura, trifàsic, sonda piromètrica, pilot de connexió i interruptor general. També s'inclou carro per a càrrega i descàrrega.

TOTS ELS PRODUCTES I SERVEIS SÓN FRUIT DE LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I TECNOLOGIA. CONSULTEU-NOS LES VOSTRES NECESSITATS.

FORNS                           MEDI AMBIENT               ECOLOGIA