.

.

 

 

.

.

FORNS PER A FORJA DE CENTRES DE BARRES

GENERALITATS

         Els forns EMISON, per a forja, a la contrastada qualitat de tots els nostres productes, uneixen els últims avenços en microelectrònica i aïllament, aplicats específicament a forns per a treball del metall, aconseguint excepcionals resultats.

Són fruit d'un disseny cuidat i tot el know how d'un equip de professionals especialistes en la construcció de forns. Com a conseqüència ofereixen la rendibilitat més alta en l'obtenció de peces d'esmaltades al foc, amb la mínima inversió inicial.

Els nostres forns ofereixen mínim manteniment, funcionament constant i sense avaries, fàcil manipulació i control del treball i la millor relació de cost per unitat fabricada. El sistema de calefacció elèctrica de la majoria dels nostres models no necessita tràmits oficials ni projectes d'homologació per a la seva instal·lació. El nostre sistema, patentat, d'escalfament utilitza al màxim l'energia de les resistències permetent una baixa potència instal·lada al forn El forn està fabricat amb els més moderns materials, de gran qualitat i conceptes d'alta tecnologia.

El forn es lliura llest i preparat per començar a funcionar immediatament, i rendibilitzar ràpidament la inversió. El nostre sistema especial patentat d'escalfament utilitza al màxim l'energia el que possibilita la baixa potència instal·lada del forn. Permeten la màxima repetitivitat dels processos de fabricació, la qual cosa es tradueix en la màxima qualitat dels processos, que es tradueix en una rendibilitat de la producció sense errors ni proves en cada fornada.

A més de la garantia d'una empresa amb més de 50 anys al mercat, sempre fidel i al servei dels seus clients, EMISON disposa d'una empresa pròpia servei tècnic, SAte, que pot encarregar-se de formar al personal encarregat del funcionament del forn, i realitzar el manteniment preventiu i correctiu.

DESCRIPCIÓ DEL FORN

El forn és de construcció metàl·lica, electre soldat, a partir de xapes i perfils d'acer laminat fredament, amb un tractament especial anticorrosiu, de gran robustesa, amb disseny avançat i protecció amb imprimació fosfocromatant i pintura epoxídica d'agradables tons, que li confereix una llarga vida i un acabat estèticament agraït.

L'aïllament es realitza mitjançant fibres minerals i ceràmiques de baixa massa tèrmica i gran poder calorífic, acuradament disposades en extractes per reduir les perdudes de calor.

ESCALFAMENT

L'escalfament s'aconsegueix fent passar un corrent de baix voltatge per la barra a escalfar. Uns elèctrodes desplaçables permeten seleccionar la longitud a escalfar.

CONTROL DE TEMPERATURA

El control de la temperatura està assegurat per un regulador electrònic amb visualitzador digital. En el quadre elèctric que acompanya de sèrie aquests forns s'instal·la un temporitzador que una vegada transcorregut el temps de tractament a la temperatura desitjada proporciona un senyal elèctric per a l'accionament d'una alarma acústica i/o lluminosa.

COMPLEMENTS

Com a complement als nostres forns oferim banys d'apagat per a tremp sobre aigua, oli o sals, sistemes de refredament per aire, sistemes d'atmosfera controlada i tot tipus de productes i accessoris. Opcionalment poden incorporar-se al forn tot tipus de controls i automatismes. Consulti'ns les seves necessitats.

El preu de l'equip depèn de la quantitat i dimensions de les peces a tractar, sent el preu de l'equip bàsic de 7.500 euros.

TOTS ELS PRODUCTES I SERVEIS SÓN FRUIT DE LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I TECNOLOGIA. CONSULTEU-NOS LES VOSTRES NECESSITATS.

FORNS                           MEDI AMBIENT               ECOLOGIA