.

.

 

 

.

.

FORNS ELÈCTRICS PER A DEFORMACIÓ

GENERALITATS

Els forns elèctrics EMISON, SÈRIE DV, a la contrastada qualitat de tots els nostres productes, avalada per més de 50 anys de servei, uneixen els últims avenços en microelectrònica i aïllament, aplicats específicament a forns per a treballs de deformació vidre aconseguint excepcionals resultats.

Són fruit d'un disseny cuidat i tot el know how d'un equip de professionals especialistes en la construcció de forns. Com a conseqüència ofereixen la rendibilitat més alta en l'obtenció de peces, amb la mínima inversió inicial.

Els nostres forns ofereixen mínim manteniment, funcionament constant i sense avaries, fàcil manipulació i control del treball i la millor relació de cost per unitat fabricada. El sistema de calefacció elèctrica de la majoria dels nostres models no necessita tràmits oficials ni projectes d'homologació per a la seva instal·lació. El forn està fabricat amb els més moderns materials, de gran qualitat i conceptes d'alta tecnologia.

El forn es lliura llest i preparat per començar a funcionar immediatament, i rendibilitzar ràpidament la inversió. El nostre sistema especial patentat d'escalfament utilitza al màxim l'energia radiant de les resistències el que possibilita la baixa potència instal·lada del forn. Permeten la màxima repetitivitat dels processos de fabricació, la qual cosa es tradueix en la màxima qualitat dels processos, que es tradueix en una rendibilitat de la producció sense errors ni proves en cada fornada. El control del procés mitjançant microprocessador permet una gran uniformitat en els processos amb la màxima economia.

A més de la garantia d'una empresa amb més de 50 anys al mercat, sempre fidel i al servei dels seus clients, EMISON disposa d'una empresa pròpia servei tècnic, SATE, que pot encarregar-se de formar al personal encarregat del funcionament del forn, i realitzar el manteniment preventiu i correctiu.

El nostre sistema especial patentat d'escalfament utilitza al màxim l'energia radiant de les plaques el que possibilita la baixa potència instal·lada del forn.

El control del procés mitjançant microprocessador permet una gran uniformitat en els processos amb la màxima economia tant per la disminució de consum que representa com per la possibilitat d'efectuar coccions nocturnes o en moments de baixa utilització de la potència disponible.

CONSTRUCCIÓ EXTERIOR

El forn es presenta en un atractiu moble de construcció metàl·lica, basant-se en xapes i perfils d'acer laminat fredament, amb un tractament especial anticorrosiu, de gran robustesa i lleugeresa, amb disseny avançat i pintura epoxídica d'agradables tons, el que li confereix una llarga vida i un acabat estèticament agraït.

La porta és d'obertura lateral amb tancament per cargol, i de perfecte ajust sobre un marc de refractari, amb estanquitat assegurada per la junta recanvieu-li de fibra ceràmica.

En l'interior del forn una solera de refractari facilita la col·locació de les peces a tractar. S'ha previst una xemeneia d'evacuació de gasos

AÏLLAMENT

L'aïllament es realitza mitjançant fibres minerals i ceràmiques de baixa massa tèrmica i gran poder calorífic, acuradament disposades en estrats per reduir les perdudes de calor.

ESCALFAMENT

Les resistències elèctriques estan col·locades en els laterals, solera, fons i porta del forn i incorporades en una massa de formigó refractari que les protegeix de l'agressió dels possibles gasos despresos durant la cocció i les protegeix de cops i rascades durant la càrrega i descàrrega, la qual cosa garanteix una llarga vida.

Els escalfadors estan àmpliament sobredimensionats, i són de fàcil substitució amb fred connexionat en la parteixi posterior del forn, protegida per càrter. En el cas de fusió d'una resistència el canvi de la mateixa és molt senzill, podent realitzar-se en pocs minuts per persones no especialitzades.

CONTROL DEL PROCÉS

El control de la cocció està assegurat per un pirómetro electrònic, amb visualitzador digital de temperatures i un temporitzador per al manteniment de la temperatura final el temps desitjat. També és possible controlar la velocitat de pujada a temperatura.

 

MODEL

DIMENSIONS INTERIORS EN cm

POTÈNCIA

PREU

 

Ample

Alt

Fons

Watios

EUROS

DV -27

25

20

40

5000

3'440

DV -42

30

20

40

6000

3'850

DV -43

30

20

50

8000

4'320

DV -45

35

20

50

8500

4'850

DV -50

30

30

50

10000

5'230

DV -57

40

30

60

11000

4'610

Preus en Euros. Dimensions interiors útils en cm ample x alt per fons. Temperatura màxima 800è C

A més d'aquests equips disposem de dos models especials per a la fabricació de lavabos de vidre.

Per realitzar una peça de fins 86 x 60 x 30 cm disposem d'un model, amb una producció aproximada de 2 peces per hora, amb una potència instal·lada de 20 Kw i les característiques generals descrites, el preu de les quals és de 8.430 euros, incloent armari de refredament per a quatre peces.

Per realitzar una peça de fins 130 x 60 x 30 cm disposem d'un model, amb una producció aproximada de 2 peces per hora, amb una potència instal·lada de 35 Kw i les característiques generals descrites, el preu de les quals és de 15.540 euros, incloent armari de refredament per a quatre peces.

Podem fabricar qualsevol forn que ens sol·licitin. Consultin les seves necessitats.

 TOTS ELS PRODUCTES I SERVEIS SÓN FRUIT DE LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I TECNOLOGIA. CONSULTEU-NOS LES VOSTRES NECESSITATS.

FORNS                    MEDI AMBIENT               ECOLOGIA