.

.

 

 

.

.

FORNS PER A FUSING

GENERALITATS                                         

Els forns elèctrics EMISON, SÈRIE EV, a la contrastada qualitat de tots els nostres productes, avalada per més de 50 anys de servei, uneixen els últims avenços en microelectrònica i aïllament, aplicats específicament a forns per a treballs de Fusing de vidre, aconseguint excepcionals resultats.

Són fruit d'un disseny cuidat i tot el know how d'un equip de professionals especialistes en la construcció de forns. Com a conseqüència ofereixen la rendibilitat més alta en l'obtenció de peces pel mètode de fusing, amb la mínima inversió inicial.

Els nostres forns ofereixen mínim manteniment, funcionament constant i sense avaries, fàcil manipulació i control del treball i la millor relació de cost per unitat fabricada. El sistema de calefacció elèctrica de la majoria dels nostres models no necessita tràmits oficials ni projectes d'homologació per a la seva instal·lació. El forn està fabricat amb els més moderns materials, de gran qualitat i conceptes d'alta tecnologia.

El forn es lliura llest i preparat per començar a funcionar immediatament, i rendibilitzar ràpidament la inversió. El nostre sistema especial patentat d'escalfament utilitza al màxim l'energia radiant de les resistències el que possibilita la baixa potència instal·lada del forn. Permeten la màxima repetitivitat dels processos de fabricació, la qual cosa es tradueix en la màxima qualitat dels processos, que es tradueix en una rendibilitat de la producció sense errors ni proves en cada fornada. El control del procés mitjançant microprocessador permet una gran uniformitat en els processos amb la màxima economia.

A més de la garantia d'una empresa amb més de 50 anys al mercat, sempre fidel i al servei dels seus clients, EMISON disposa d'una empresa pròpia servei tècnic, SATE, que pot encarregar-se de formar al personal encarregat del funcionament del forn, i realitzar el manteniment preventiu i correctiu.

CONSTRUCCIÓ EXTERIOR

El forn es presenta en un atractiu moble de construcció metàl·lica, basant-se en xapes i perfils d'acer laminat fredament, amb un tractament especial anticorrosiu, de gran robustesa i lleugeresa, amb disseny avançat i pintura epoxídica d'agradables tons, el que li confereix una llarga vida i un acabat estèticament agraït.

La porta és d'obertura superior, amb tancament per cargol, i de perfecte ajust sobre un marc de refractari, amb estanquitat assegurada per la junta recanviable de fibra ceràmica.

En l'interior del forn una solera de refractari facilita la col·locació de les peces a tractar. S'ha previst una xemeneia d'evacuació de gasos. Per optimitzar el procés, tant de fusing com de corbat, provocant el menor xoc tèrmic a les peces, es pot instal·lar, de forma opcional, uns conductes d'extracció controlada per a un refredament indirecte.

AÏLLAMENT

L'aïllament es realitza mitjançant fibres minerals i ceràmiques de baixa massa tèrmica i gran poder calorífic, acuradament disposades en estrats per reduir les perdudes de calor.

ESCALFAMENT

Les resistències elèctriques estan col·locades a la porta abatible del forn i incorporades en una massa de formigó refractari que les protegeix de l'agressió dels possibles gasos despresos durant la cocció i les protegeix de cops i rascades durant la càrrega i descàrrega, que garanteix una llarga vida i gran uniformitat en l'escalfament, evitant l'efecte "tira" de les resistències convencionals suportades per tubs, que produeixen un gran escalfament a la zona de la resistència i caigudes molt altes de la temperatura entre els tubs, provocant tensions a les peces.

Els escalfadors estan àmpliament sobredimensionats, i són de fàcil substitució amb connexionat fred a la part posterior del forn, protegit per càrter. En el cas de fusió d'una resistència el canvi de la mateixa és molt senzill, podent realitzar-se en pocs minuts per persones no especialitzades.

CONTROL DEL PROCÉS

El control de la cocció està assegurat per un microprocessador electrònic, amb visualitzador digital de temperatures. També és possible controlar la velocitat de pujada a temperatura. També pot regular el refredament mitjançant l'obertura o tancaments dels conductes extractors o l'obertura controlada de la porta per provocar un tret indirecte.

Gràcies a aquests sistemes s'aconsegueix reduir el risc de ruptures i tensions, en disminuir el xoc tèrmic, amb la qual cosa es redueix el nombre de peces rebutjades, s'augmenta la qualitat de les mateixes i es redueixen els temps de recuit.

Quant a les seguretats, es pot destacar el doble termoparell, relè i regulador, i mecànicament, existeixen unes seguretats per a obertura de la tapa que eviten es tancament accidental, amb el que s'eviten riscs ja que hi ha accés físic sota de la mateixa.

MODEL

DIMENSIONS INTERIORS EN cm

POTÈNCIA

PREU

Ample

Alt

Fons

Wats

EUROS

EF -20

20

20

25

2.200

1.770

EF -22

20

20

30

2.500

2.120

EF -27

25

20

40

3.500

2.440

EF -42

30

20

40

3.500

2.750

EF -43

30

20

50

4.000

3.120

EF -45

35

20

50

4.000

3.350

EF -50

30

20

70

5.000

3.630

EF -57

40

20

60

8.000

4.310

EF -60

50

20

70

10.000

5.950

EF -80

80

20

100

12.000

8.880

EF- 100

100

20

130

15.000

10.130

Dimensions interiors en centímetres. Preus en Euros

 TOTS ELS PRODUCTES I SERVEIS SÓN FRUIT DE LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I TECNOLOGIA. CONSULTEU-NOS LES VOSTRES NECESSITATS.

FORNS                           MEDI AMBIENT               ECOLOGIA